Openingstijden

Verkoop vanuit de werkplaats op afspraak.

Adres werkplaats
Anna Blamanstraat 89
9746 AC Groningen

Telefoon 06 4076 9309
Email gadgets.fox@home.nl

BTWnr 107261959B01

Beasttown tassen

Beasttown tassen. Hippe schooltassen voor jong en oud.

Beasttown tassen zijn gave tassen die geïnspireerd zijn op dieren. Als je op zoek bent naar een hippe tas die de hoofden van mensen doen omdraaien dan zit je hier goed. Doordat eenbeasttown tas de vorm heeft van een simpele tas, lijken ze in eerste instantie heel normaal. Maar pas zodra je goed naar de tas kijkt, kun je zien dat de tas bijvoorbeeld niet slechts grijs is, maar ook voorzien is van prachtig details en een stel haaientanden heeft. Deze tassen zijn dus erg verassend en origineel. Bovendien zijn ze ook super vrolijk en zal menig mens jaloers zijn op je unieke gave tas.

Beasttown tassen zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo zijn er onder andere de koe, de krokodil, de haai en de kikker. Iedere model heeft een uniek ontwerp waar mensen nog wel eens een tweede keer naar moeten kijken voordat ze door hebben wat je gave tas nou eigenlijk voorstelt. Super leuk om cadeau te doen of een schooljaar mee te starten. De verschillende modellen hebben allemaal hun eigen stofjes en textuur. Natuurlijk zijn er wel meerdere tassen met een krokodillen ontwerp, maar deze beasttown tassen voegen net dat beetje extra toe door veel werk en detail te stoppen in de keuze voor de stof en vormgeving van de tas. Zo is bijvoorbeeld het ontwerp van een krokodil vierkant, maar heeft de tas met de kikker meer iets weg van een bowlingbal tas. Door het oog voor detail en diversiteit, zijn beasttown tassen geschikt voor iedereen. Van jonge scholier die hem kan gebruiken voor zijn of haar lunchtrommeltje tot carrière vrouw die de tas gebruikt om haar documenten in te bewaren.

Deze gave tassen zijn erg stevig en hebben een mooi formaat om bijvoorbeeld te gebruiken voor school. Je studieboeken passen er prima in, en wie wil er nou niet stijlvol én slim zijn? Een beasttown tas is kortom uniek en straalt vreugde uit. Ze zijn duurzaam, praktisch in gebruik en hebben een prima formaat om schriften, gymkleren of gewoon een lunchtrommeltje in mee te nemen. Bovendien zijn ze ook nog eens lekker stevig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je dierbare spulletjes plots op straat belanden.
Nieuws

Beasttown tassen
Beasttown tassen. Hippe schooltassen voor jong en oud.meer >

statement oorbellen
leuke oorbellen die in 1 oor gedragen worden. Met klem om bovenin te bevestigenmeer >

Bijzondere oorbellen
meer >

Home >> nieuws >>
sluiten";