Openingstijden

Verkoop vanuit de werkplaats op afspraak.

Adres werkplaats
Anna Blamanstraat 89
9746 AC Groningen

Telefoon 06 4076 9309
Email gadgets.fox@home.nl

BTWnr 107261959B01

hi di hi en noi noi tassen

                                                             Hidihi en Noinoi  Sale

 
        

                     
                                
                                   

              
                                         
             
                                      
      
                           


                          
                                                      


                                                 

 
                                                     
NOI NOI tassen zijn vruchten van ontwerpster Silvia Krans.
Het geliefde merk Hi-Di-Hi heeft ook nog een andere lijn, namelijk Noi-Noi tassen. Deze lijn werd gestart in 2010.  Doordat de lijn elk half jaar een nieuwe collectie neerzet heeft Noi-Noi altijd het nieuwste aanbod op modegebied en ben je met een Noi-Noi tas dus een echte trendsetter.
NoiNoi biedt zowel leuke rugtassen, hippe schoudertassen, handtasjes als mooie koffers aan. Het NoiNoi assortiment loopt ver uiteen, maar van één ding kun je zeker zijn; een Noi Noi tas zit goed in elkaar en heeft altijd een strak en uniek ontwerp. Net zoals bij haar grote broer, de Hi-Di-Hi lijn, gaat het bij Noi Noi ook om zowel kwaliteit, functionaliteit als uitstraling. Ben je op zoek naar een vrolijke tas waar over gepraat kan worden, dan is de Noi-Noi collectie wel iets voor jou. Heb je toch liever een neutrale tas die bij elke outfit past? Ook dan zijn er leuke Noi-Noi tassen die aan je verwachting zullen voldoen. Zoek je speciaal een tas voor feestavonden? Hiervoor heeft NoiNoi leuke tasjes die ideaal zijn om kleine spulletjes in op te bergen zoals je portemonnee en telefoon. Vrijwel alle modellen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, de kans dat je iemand tegenkomt met dezelfde prachtige tas is dus minimaal.
Door het zeer gevarieerde assortiment zijn de NoiNoi bags voor iedereen geschikt. Voor zowel jong als oud, modechick en huismoeder. Bovendien worden Noi Noi tassen online niet frequent aangeboden. De prijs die je online betaalt voor een unieke, stevige tas met een hoge kwaliteitsgarantie is welbesteed. 
Home >> gadgets >> hi di hi en noi noi tassen >>
sluiten";